Ammattikalastaja kertoo, mitkä kaksi asiaa vaikeuttavat eniten hänen työtään – Katso kuvat ahvenen matkasta Bergöstä vaasalaisravintolan illallispöytään

Kim Sundén on kalastanut ammatikseen kahdeksan vuotta. Tässä jutussa hän esittelee kalastajan arkea sekä sen, miten ravintolaillallisella tarjottavan kala-annoksen raaka-aineen hankinta käytännössä tapahtuu.
Kim Sundén on kalastanut ammatikseen kahdeksan vuotta. Tässä jutussa hän esittelee kalastajan arkea sekä sen, miten ravintolaillallisella tarjottavan kala-annoksen raaka-aineen hankinta käytännössä tapahtuu.
Kuva: Jarno Pellinen
Jaa artikkeli

Ihmismieli yhdistelee asioita erikoisella tavalla. Kalastaja Kim Sundénin vene ehtii hädin tuskin ohittaa Bergön lossilinjan, kun päässäni jo soi Lasse Mårtensonin säveltämä Myrskyluodon Maija....

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje