E-P:n sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri lähtee – sanoutui irti samana päivänä kun hyvinvointialue teki johtajavalintansa

LT Kirsi Juvila valittiin Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin virkaan marraskuussa 2020. Arkistokuva.
LT Kirsi Juvila valittiin Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin virkaan marraskuussa 2020. Arkistokuva.
Kuva: Tomi Kosonen
Jaa artikkeli

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Kirsi Juvila on irtisanoutunut virastaan.

Hänen palvelussuhteensa viimeinen työpäivä on 14.8. Irtisanoutuminen tapahtui 13.6. eli samana päivänä kun Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallitus antoi omat esityksensä hyvinvointialueen johtovirkoihin.

Johtajaylilääkäriksi hallitus esitti Suupohjan peruspalvelujen liikelaitoksen terveyspalvelujohtajaa Kirsti Kähärää, jonka hyvinvointialueen valtuusto myöhemmin valitsi virkaan. Myös Juvila oli hakenut virkaa.

Neurologian ja kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Juvila aloitti E-P:n sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärinä marraskuussa 2020.

Hän oli tullut Seinäjoen keskussairaalaan kolme vuotta aikaisemmin Kokkolan keskussairaalasta. Valinnan aikaan hän työskenteli Seinäjoella neurofysiologian tutkimusyksikön ylilääkärinä.

E-P:n sairaanhoitopiiri sulautuu osaksi E-P:n hyvinvointialuetta ensi vuoden alusta lukien. Sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin virka loppuu hyvinvointialueen aloittaessa, mutta se täytetään nyt elokuusta määräajaksi vuoden loppuun saakka.

Päätös sijaistamisesta tehdään tiistaina sairaanhoitopiirin hallituksen kokouksessa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

Jaa artikkeli

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje