Lotta Saarteisen ostoskorissa hävikkiruualla on luonnollinen paikkansa – Alelaputettujen ruokien säilöminen onnistuu aloittelijaltakin

Lotta Saarteinen hyödyntänyt ruokien hävikkilaareja siitä lähtien kun on itse alkanut vastata ostoksistaan. Eli ensiksi opiskelijana, ja nyt työssä käyvänä yksinasujana.
Lotta Saarteinen hyödyntänyt ruokien hävikkilaareja siitä lähtien kun on itse alkanut vastata ostoksistaan. Eli ensiksi opiskelijana, ja nyt työssä käyvänä yksinasujana.
Kuva: Kari Löfhjelm

Kello käy puolta päivää, kun Lotta Saarteinen nappaa ruokakaupan ostoskorin käsivarrelleen. Mielessään hänellä on syödä päiväruokana jotain kasvispainotteista ja vierasvaraakin pitäisi hankkia.

Katse skannaa tutusti hyllyjen alelappuja. Saarteinen on hy...

Haluatko jatkaa lukemista?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje