Pätkäpaasto toi Marja Repokankaalle energiaa arkeen – tällainen on 16/8-paasto, jossa on sallittua syödä joka päivä kunnolla

Marja Repokankaan mukaan ruoka maistuu paremmalta paaston jälkeen kuin muulloin.
Marja Repokankaan mukaan ruoka maistuu paremmalta paaston jälkeen kuin muulloin.
Kuva: Marttiina Sairanen
  • Ilkka-Pohjalainen
Jaa artikkeli

Riitta Saarni

Marja Repokangas aloitti erilaisten pätkäpaastojen kokeilut viitisen vuotta sitten.

– Tunnen oloni energisemmäksi, sekä mielialani ja yleisvointini parhaimmaksi niillä viikoilla, kun jonkinlainen paasto toteutuu ainak...

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje