Pramia on aloittanut oluen valmistuksen: ”Markkinoilta ei löytynyt omaan makuumme sopivaa, joten päätimme alkaa tekemään itse sellaista”

Pramian toimitusjohtaja Tero Mäkinen kertoo, että oluen valmistus aloitettiin Ilvesjoella noin kaksi kuukautta sitten.
Pramian toimitusjohtaja Tero Mäkinen kertoo, että oluen valmistus aloitettiin Ilvesjoella noin kaksi kuukautta sitten.
Kuva: Elena Mikkilä
Jaa artikkeli

Tällä hetkellä Pramia valmistaa kahta olutta. Ensi kesään mennessä Pramian on tarkoitus tuoda yhteensä 5–6 eri olutta markkinoille, kertoo Pramian toimitusjohtaja Tero Mäkinen.

Mäkinen kertoo, että laitteistot saatiin asennettua Ilvesjoelle kevään korvil...

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.

Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje