Strömsö-kokkinakin toiminut Micke Björklund mukana Ruotsin Selviytyjät-sarjassa: ”Saa nähdä riittääkö suomalainen sisu koetukseen”

"Micke" Björklund on mukana ruotsalaisessa huippusuositussa Robinson reality tv-ohjelmasarjassa. Kuva: Linus Nilsson/Robinson
Jaa artikkeli

Aiemmin YLE:n Strömsö TV-sarjassakin kokkina toiminut, ahvenanmaalainen ravintoloitsija Michael "Micke" Björklund on mukana ruotsalaisessa huippusuositussa Robinson reality tv-ohjelmasarjassa.

Robinson on Ruotsin vastaava Suomessakin nähdylle Selviytyjät-sarjalle. Itse asiassa Robinson on formaatin alkuperäinen ohjelmasarja sillä se esitettiin ensimmäisen kerran Ruotsissa.

Ohjelma näkyy Ruotsin TV4-kanavalla keväällä 2020. Tämän vuoden Robinson on kuvattu Fidzin saarilla ja juontajana toimii Anders Öfvergård.

– Olen pitkään haaveillut siitä, että saisin olla Robinsonissa mukana. Mutta silloin kun tulin saarelle ja aloin ymmärtämään mistä oikeasti on kyse, niin aloin kyllä vähän pelkäämään, aina iloinen kokki nauraa.

Kokille oli uutta, ettei voita tai kermaa ollutkaan lähettyvillä.

Micke Björklund on ravintoloitsija ja hänellä on hyppysissään muun muassa ravintola Smakbyn Ahvenanmaalla, ravintola HEJM Vaasassa ja ravintolaketju Niska.

Ahvenanmaan hyväntuulinen kokki on myös tunnettu YLE:n suositusta Strömsö-ohjelmasta missä hän toimi TV-kokkina viiden vuoden ajan. Sen lisäksi hän on ollut mukana muissa kokkiohjelmissa sekä kirjoittanut kokkikirjoja.

Robinsonin ohjelman lähetykset alkavat sunnuntaina 15.3 kello 22 Suomen aikaa Ruotsin TV4 kanavalla. Michael Björklund on yksi kahdestakymmenestä osallistujasta, jotka taistelevat selviytymisestä saarella. Hän kilpailee sarjan Etelä-joukkueessa.

– Saa nähdä riittääkö minun suomalainen sisu tähän koetukseen, aprikoi Micke Björklund.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje