Katso Sportiin siirtyvän puolustajan tulinen laukaus NHL-kaukalossa – "Hän on varmasti kovin Sportissa koskaan pelannut puolustaja"

47 NHL-ottelua ja lähes 500 AHL-ottelua urallaan pelannut puolustaja Colby Robak, 28, liittyy Vaasan Sportiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Asiasta kertoo Vaasan Sport nettisivuillaan.

Gilbert Plainsista, Manitobasta, kotoisin oleva Robak tuo Sportin takalinjoille rutkasti kokemusta kovista peleistä. Hän on pelannut NHL:ssä yhteensä 47 ottelua Florida Panthersin sekä Anaheim Ducksin paidassa keräten neljä syöttöpistettä. AHL:ssä vasemmalta laukova puolustaja on urakoinut 485 runkosarja- ja 8 pudotuspeliottelua pistein 42+141=183.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on syystäkin tyytyväinen joukkueen uusimpaan pelaajaan.

– Hän on kokenut ammattilainen. Robak liikkuu isokokoiseksi pelaajaksi erittäin hyvin ja pystyy pelaamaan hyvin roolissa kuin roolissa, ylivoimalla sekä alivoimalla. Lähtökohtaisesti hän on varmasti kovin Sportissa koskaan pelannut puolustaja, joka nostaa puolustuksemme tasoa selkeästi, Jämsä kommentoi.

Robak saapuu näillä näkymin Vaasaan viikonlopun aikana ja tavoitteena on, että hän olisi kokoonpanossa keskiviikkona, jolloin Sport pelaa seuraavan ottelunsa HPK:ta vastaan.

Katso videolta uuden puolustajan tulinen laukaus NHL-kaukalossa.

Lisää aiheesta

Kommentoi