70-vuotiaan Bengt Padan katomisesta uutta tietoa: ollut peltikolarissa katoamisaamunaan Vaasan keskustassa

Viimeksi maanantaina 3.6. Vaasassa havaittu vöyriläinen Bengt Pada on edelleen kateissa. Poliisi tiedottaa, että Pada on ollut katoamisaamunaan autollaan peltikolarissa Vaasan keskustassa.

Autossa on näkyvissä jälkiä peltikolarista oikean eturenkaan tienoolla. Auto on vuosimallia 2007 oleva Kia Ceed -merkkinen ja väriltään ruskea/beige. Auton rekisterinumero on GHN-496.

Poliisi on saanut muutamia vihjeitä katoamiseen liittyen. Vihjeiden perusteella ei kuitenkaan voida varmaksi todeta mitään Padan liikkeistä katoamispäivän jälkeen.

– Mustasaaren Koskössä on tehty havainto samankaltaisesta autosta, jota on kuljettanut samannäköinen mies kuin etsittävä, mutta sen parempia, varteenotettavia vihjeitä ei poliisi ole tässä vaiheessa saanut, kertoo rikoskomisario John Forslund.

Forslundin mukaan poliisilla ei ole rajattua aluetta, mistä kadonnutta voidaan etsiä. Kaikki vaihtoehdot ovat vielä avoinna.

– Poliisit yrittävät normaalin partioinnin yhteydessä hakeutua sivuteille ja metsäteille. Olisi erittäin tärkeää, että poliisi saisi vihjeitä etenkin autosta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot kadonneesta tai hänen autostaan hätäkeskukseen numeroon 112.

Muista vihjeistä ja vanhemmista havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Forslundin mukaan asiassa ei epäillä rikosta.

Lisää aiheesta

Kommentoi