Antti Kalapudas ei jatka Sportin riveissä

VAASA

Jääkiekkoliigassa pelaava Vaasan Sport ja keskushyökkääjä Antti Kalapudas ovat purkaneet yhteisymmärryksessä tätä kautta koskevan pelaajasopimuksensa.

Kalapudas edusti Vaasan Sportia kaudesta 2017–2018 lähtien ja pelasi kotkapaidassa yhteensä 137 ottelua tehoin 24+60=84.

Tällä kaudella peliesitykset eivät ole menneet odotuksien mukaisesti ja Kalaputaan rooli on jäänyt pieneksi. Tästä syystä molemmat osapuolet katsoivat parhaaksi ratkaisuksi etsiä Kalaputaalle uusi seura.

– Molemmat osapuolet ovat olleet tilanteeseen tyytymättömiä ja rooli on varsinkin viime aikoina jäänyt pieneksi. Haluamme kiittää Anttia näistä vuosista ja toivotamme hänelle menestystä jatkossa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo tiedotteessa.

Sport tarkkaillee nyt pelaajamarkkinoita.

– Tarkkailemme pelaajamarkkinoita koko ajan ja meillä on mahdollisuus reagoida, mikäli löydämme joukkueeseen sopivaa pelaajatyyppiä. Meillä on tällä hetkellä hyvä vire joukkueessa, Jämsä lopettaa.

Tiedotteen mukaan Sport julkaisee nipun jatkosopimuksia ennen joulua.

Jo tiistaina selvisi, että Kalaputaan uusi työnantaja on JYP.

– Antti Kalaputaan loppukauden sopimuksen myötä saamme vahvistettua joukkueen keskikaistaa ja samalla saamme yhden liigan viime kauden parhaista kotimaisista keskushyökkääjistä joukkueeseemme. Kalapudas tuo ison annoksen kiekollista taitoa ja hyökkäyspään luovuutta joukkueeseen. Kalaputaan urakehitys on ollut erittäin nousujohtoinen edellisinä kausina ja uskomme hänen nousevan takaisin viime kauden tasollensa kevätkauden aikana, kommentoi siirtouutista JYPin verkkosivuilla urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Lisää aiheesta

Kommentoi