Asu ja Elä -tapahtuma järjestetään Kurikassa jo kesäkuussa

Uudistuneet Asu ja Elä -messut järjestetään 6.-7. kesäkuuta Kurikan kampuksella.

– Kampus mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle yrittäjyydelle, osaamiselle, asumiselle ja elämiselle. Uusi ajankohta puolestaan avaa uusia mahdollisuuksia näyttää, miltä kesä näyttää Kurikassa, järjestäjät kertovat.

Tänä vuonna kahdettatoista kertaa järjestettävät messut uudistuvat ajankohdan ja sijainnin lisäksi myös sisällöllisesti: yhteistyön tuloksena on syntynyt uusi konsepti, joka yhdistää Kurikan Yrittäjien Kurikka Palvelee -messut sekä Kurikan kaupungin Asu ja Elä -tapahtuman.

Lähtöpisteet ovat ennenkin koonneet tapahtumakävijät tutustumaan kurikkalaisiin yrityksiin, mutta tänä vuonna se tehdään entistä suuremmin messumuodossa. Messupaikkojen varauslinkki avautuu 14.2.

– Yrittäjyys on hyvin tärkeää Kurikalle ja sen elinvoimalle. Siksi kaupunki tahtoo tehdä yhteistyötä kurikkalaisten yrittäjien kanssa ja tarjota heille yhä enemmän mahdollisuuksia tuoda omaa osaamista esiin ja verkostoitua keskenään, kommentoi Kurikan kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Juha Luukko tiedotteessa.

Tapahtuman punaisena lankana ovat aina olleet kurikkalaiset kodit, jotka ovat avanneet ovensa tapahtumakävijöille.

Järjestäjien mukaan tapahtuman kohteiksi pyritään tänäkin vuonna saamaan mielenkiintoisia ja "elämänmakuisia" koteja koko Kurikan alueelta, aina Jalasjärveltä Jurvaan saakka. Kurikan ja Jurvan kohteet avaavat ovensa lauantaina 6.6. ja Jalasjärven sunnuntaina 7.6. Kohdehaku on edelleen auki.

Tunnettua Asu ja Elä -brändiä käytetään jatkossa aikaisempaa laajemmin kaupungin alueella toteutettavien kampanjoiden ja tapahtumien markkinoinnissa. Toimintatapaa pilotoidaan yhteistyössä Kauppiasfoorumin kanssa.

– Uudistus ja tämän kaltainen yhteistyö kaupungin kanssa on ennen näkemättömän hienoa. Uskon, että tämän kautta saamme kattavasti näkyvyyttä Kurikan kauppiaille ja muille toimijoille, toteaa Kurikan Kauppiasforumin puheenjohtaja Marjo Komppa.

Tänä vuonna Asu ja Elä -konsepti sai myös omat verkkosivut, www.asujaela.fi. Sivusto kokoaa yhteen Kurikan kaupungin ja kurikkalaisten yritysten sekä yhteisöjen kampanjoita ja tapahtumia.

Kommentoi