Barcelona: Coutinhon laina Bayern Müncheniin "periaatteessa hyväksytty"

BARCELONA

Espanjan liigan jalkapallomahti Barcelona on lähellä lähettää laitamies Philippe Coutinhon lainalle saksalaisjätti Bayern Müncheniin. Coutinho ei ollut kokoonpanossa perjantai-illan liiga-avauksessa Athletic Bilbaota vastaan, ja seurajohtaja Guillermo Amor myönsi Coutinhon olevan lähtökuopissa.

–  Voimme vahvistaa, että hyväksyntä lainalle on periaatteessa olemassa. Siirto on enää viimeisteltävä, Amor sanoi ennen Bilbao-peliä.

Brasilialainen Coutinho, 27, tuli Barcaan viime vuoden tammikuussa Englannin Valioliigan Liverpoolista muhkealla siirtosummalla. Mies ei ole kuitenkaan kovista odotuksista huolimatta löytänyt paikkaansa tähtisikermässä, ja nyt tie vie Saksaan.

Coutinhon lainalla saattaa olla vaikutuksensa myös huhuttuun Neymarin siirtoon PSG:stä Barcelonaan. Ranskalaisseuran on arveltu haluavan Coutinhon mukaan mahdolliseen Neymar-diiliin.

–  Neymarista on paljon puhetta. Kaikkea voi tapahtua, mutta tällä hetkellä ei ole mitään (kerrottavaa) ja Neymar on PSG:n pelaaja, Amor tyytyi toteamaan perjantaina.

Kommentoi