Barcelonalle karmea alku Espanjan liigassa – Suarez loukkaantui, häviö Bilbaolle

MADRID

Barcelonan kausi Espanjan liigassa alkoi karmaisevalla tavalla, kun joukkue hävisi avausottelun Athletic Bilbaolle 0–1. Lisää kitkeryyttä joukkueen alkutaipaleeseen toi vielä uruguaylaishyökkääjä Luis Suarezin loukkaantuminen.

Perjantai-illan ottelu sujui maaleitta lähes loppuun asti, kunnes Bilbaon Aritz Aduriz onnistui laukomaan pallon maaliin 89. minuutin kohdalla.

Kotiyleisön edessä pelannut Aduriz sai bilbaolaisstadionin villiintymään. Aduriz on kertonut lopettavansa peliuransa tämän kauden jälkeen.

–  Joskus jalkapallo voi olla niin kaunista, Aduriz totesi ottelun jälkeen.

– On mahdotonta olla kaipaamatta tätä, mutta kaikella on alkunsa ja loppunsa. Olen äärimmäisen kiitollinen, että voin valita tällaisen lopun, 38-vuotias hyökkääjä jatkoi.

"Emme olleet me"

Barcelonalla ei ollut rahkeita yhtä runollisiin lausuntoihin pelin jälkeen. Suarezin loukkaantuminen pelin 37. minuutilla tuli huonoon saumaan, kun myös joukkueen toinen tähtipelaaja Lionel Messi joutui jättämään ottelun väliin. Messi sai pohjevamman ennen kauden alkua. Myös Suarezin loukkaantuminen näyttää osuneen pohkeeseen.

Atletico Madridista heinäkuussa Barcelonan riveihin siirtynyt Antoine Griezmann ei saanut ensimmäisessä pelissään parasta pelirytmiä päälle.

–  Kilpailu on laittanut meidät paikallemme, Barcelonan Gerard Pique totesi ottelun jälkeen.

–  Emme olleet me.

Kommentoi