"Batmanin" veljekset osuivat Lukon voittopelissä

RAUMA

Raumalla vietettiin perjantaina Petmanin – tai Batmanin, kuten Lukon vastuuvalmentaja Pekka Virta sen on sanonut – veljesten iltaa. Veljeksistä vanhempi, 19-vuotias Ville toi ensin uransa ensimmäisellä liigamaalilla Lukon 2–2-tasatilanteeseen KalPan kanssa ja vain kolme minuuttia myöhemmin merkittiin ottelun voittomaaliksi jäänyt 3–2-osuma 18-vuotiaan Mikon nimiin. Lukko voitti lopulta maalein 5–2.

–  Pelasimme ensimmäisen ottelun yhdessä Miko ja Niklas Ylitalon kanssa, ja kaikki lähti heti toimimaan hienosti. Oma maalini ei ollut mitenkään kaunis, mutta tärkeintä olikin se, että viimein osui. On sitä jo aika pitkään oltu ilmankin, uransa 38:nnen liigaottelun pelannut Ville Petman tiivisti.

Petmanin veljeksiä säesti hyvin 19-vuotias pyhärantalaislupaus Niklas Ylitalo, jonka uran ensimmäinen liigapiste tuli syötöstä Ville Petmanin maaliin. Omat nollansa perjantaina rikkoivat myös Ville Heinola (kauden ensimmäinen syöttöpiste) ja David Nemecek (uran ensimmäiset liigapisteet).

Petmanien lisäksi Lukon maaleista vastasivat Linus Nyman ja kahdesti verkkoa heiluttanut Ponthus Westerholm. Ruotsalainen on tehnyt tällä kaudella jo 15 osumaa.

Kommentoi