Bulls otti täpärästi toisen perättäisen voiton – San Antonion DeRozan missasi ratkaisevan vapaaheiton

CHICAGO

Ilman Lauri Markkasta pelaava Chicago Bulls on ottanut toisen perättäisen voittonsa koripallon NBA:ssa. Bulls kukisti San Antonio Spursin kotonaan täpärästi 110–109.

Ratkaisu syntyi vapaaheittoviivalta, kun Spursin DeMar DeRozan epäonnistui toisessa kahdesta vapaaheitostaan 0,2 sekuntia ennen loppua. Jos DeRozan olisi upottanut molemmat vapaaheittonsa, ottelu olisi edennyt jatkoajalle.

DeRozan teki ottelussa 36 pistettä. Bullsin paras pistemies oli totutusti Zach LaVine 23 pisteellään.

Ottelu oli tasainen, mutta San Antonio piti johtoasemaa hallussaan suurimman osan peliajasta. Vierasjoukkue kävi parhaimmillaan 11 pisteen johdossa vielä päätösneljänneksen alkuminuuteilla, mutta Bulls oli sen jälkeen vahva ja hilasi itsensä muutamassa minuutissa rinnalle ja ohi. LaVine teki pisteistään 14 viimeisellä neljänneksellä.

Chicago pelasi nyt kolmannen ottelunsa ilman Markkasta, jonka ilmoitettiin viime viikolla olevan sivussa 4–6 viikkoa lantion rasitusvamman takia.

Bulls ylsi vasta kolmannen kerran tällä kaudella perättäisiin voittoihin. Yhteensä Chicago on nyt voittanut kuusi edellisistä yhdeksästä ottelustaan.

Bulls on itälohkossa yhdeksäntenä, vain yhden pykälän päässä pudotuspelipaikoista. San Antonio on länsilohkossa samalla sijalla.

Kommentoi