Chicago Bulls kärsi taas niukan tappion, nyt Toronto Raptorsille

CHICAGO

NBA-koripalloliigan hallitseva mestari Toronto jatkoi kirvelevällä pisteen voitolla Lauri Markkasen Chicagon tappiosarjaa maanantaina. Toronto voitti Chicagossa pelatun ottelun pistein 93–92, ja Markkaselle merkittiin 33 minuutin suorituksesta 13 pistettä, kahdeksan levypalloa ja riisto.

Markkanen osui viidesti 14 pelitilanneheitollaan. Kuudesta kolmen pisteen heitosta vain kaksi löysi korisukkaan.

Chicagon ennustettiin nousevan tällä kaudella pudotuspelitasolle, mutta alkukausi on ollut vaikea. Tilanne on käynyt päivän lyhentyessä yhä ahdistavammaksi, sillä joukkueella on kahdeksasta viime ottelusta kuusi tappiota.

Chicago ei ole voittanut esimerkiksi Torontoa reilusti yli kahteen ja puoleen vuoteen. Valmentaja Jim Boylenin ESPN:lle antamista kommenteista saattaa päätellä, että tunnelma joukkueessa on kiristymässä.

–  Valmennan uskolla. Ohjaan ja opetan joka päivä joukkuetta suuntaan, johon tämä ryhmä on kehittymässä. Olen varma, että pystymme läpimurtoon, kun pääsemme siihen pisteeseen, mutten tiedä, milloin se tapahtuu, Boylen kertoi.

–  Jatkan joka tapauksessa linjallani eteenpäin.

Boylen näkee kehitystä jo tapahtuneen, vaikka tulokset ovat jääneet laihoiksi.

–  Pelaamme hyvää, kovaa koripalloa. Enää kyse on siitä, että meidän täytyy kääntää pari-kolme tilannetta enemmän eduksemme joka pelissä, Boylen todisteli.

Boylen vakuutti, ettei hän anna negatiivisuuden uhata joukkuetta ulkoa eikä sisältä.

Zach LaVine oli 20 pisteellään Bullsin tehopelaaja, mutta hänen heittopelinsä tyrehtyi täydellisesti toisen neljänneksen jälkeen. Kaiken kukkuraksi hän erehtyi ratkaisevassa viime sekuntien ratkaisuyrityksessään.

Tomas Satoransky antoi rajaheitolla pallon LaVinelle, joka sai pallon vain korirautaan, eivätkä joukkuetoverit ylettyneet levypalloon.

Bulls isännöi keskiviikon ja torstain välisenä yönä ottelua Atlantaa vastaan.

Kommentoi