Dallasin ja Vegasin välinen taisto ratkesi vasta jatkoajalla

DALLAS

Jääkiekon NHL-liigassa Vegas Golden Knights on voittanut vieraissa Dallas Starsin 3–2. Ottelu venyi jatkoajalle, jolla ratkaisijaksi nousi heti ensimmäisellä minuutilla Vegasin Max Pacioretty. Pacioretty pääsi puolustuksen taakse, kun Dallasilla oli vaihto kesken.

Ensimmäinen erä päättyi Starsin 1–0-johtoasemissa, mutta toisessa erässä Golden Knights laukoi sisään kahdesti. Stars tasoitti vielä kolmannessa erässä.

Dallasin Esa Lindell nappasi pisteen itselleen ensimmäisestä erästä.

Aikaisemmasta kuudesta pelistään Vegas on voittanut kolme kuten Dallaskin. Vegas on Tyynenmeren divisioonassa neljäntenä, ja Dallas pitää Keskisessä divisioonassa neljättä paikkaa.

Coloradon maalivahdilla riit ti töitä

Illan toisessa ottelussa Colorado Avalanche voitti kotonaan New Jersey Devilsin luvuin 3–1. Kahden erän jälkeen Avalanche oli 2–0-johtoasemissa.

Kolmannessa erässä Devils kavensi johtoasemaa, mutta erän lopussa Avalanche teki vielä yhden maalin, josta Mikko Rantanen keräsi itselleen syöttöpisteen.

Coloradon tähdeksi nousi joukkueen maalivahti Pavel Francouz, joka piti New Jerseyn kiekot poissa verkosta torjumalla ottelussa 37 kertaa.

Colorado johtaa Keskistä divisioonaa ja on aikaisemmasta kahdeksasta ottelustaan hävinnyt vain yhden. New Jersey sen sijaan majailee Metropolien divisioonan viimeisellä sijalla.

Kommentoi