Etelä-Pohjanmaan liitto polkaisee alulle ideatalkoot: Mitä pitäisi tehdä, jottei maakunnan vauhti hyydy tähän?

Etelä-Pohjanmaan liitto on julistanut ideatalkoot alkaneiksi ja kysyy alueen asukkailta ideoita alueen houkuttelevuuden lisäämiseksi.

"Suomen suurimmassa kökässä" haetaan Etelä-Pohjanmaan liiton tiedotteen mukaan ideoita ja uusia eteläpohjalaisia sankaritarinoita, jotka saavat katseet ja askeleet kääntymään kohti lakeuksia myös tulevaisuudessa.

–Kilpailun tavoitteena on kerätä sekä uusia, rajat rikkovia ideoita että pienempiä arkisia ideoita niin nuorilta kuin aikuisilta. Ehdotuksilta haetaan myös toteuttamiskelpoisuutta, ja parhaat ideat pyritäänkin ohjaamaan eteenpäin mahdollisille toteuttajille, kilpailun tuomaristo sanoo.

Ideat arvioi tuomaristo, johon kuuluu yliopistokeskuksen tutkimusjohtaja Juha Alarinta, nuorisovaltuustojen edustaja Mette-Mirella Foudila, yrittäjä Kati Pasto, vs. maakuntajohtaja Antti Saartenoja, Pohjanmaan liikunta ja urheilu -yhdistyksen aluejohtaja Aino-Maija Siren ja tutkija Teppo Ylitalo.

Kilpailu on kaikille avoin ja mukaan voi lähteä yksin tai yhdessä. Osallistumaan pääsee 31.10.–30.11.2019 aikana osoitteessa www.epliitto.fi/ideakokka .

Palkintona on jaossa yhteensä 5 000 euroa.

Kommentoi