Golden State ei saane huippuheittäjäänsä parketille koko kaudella

LOS ANGELES

NBA-koripalloliigan viime vuosien suurjoukkue Golden State Warriors joutunee pelaamaan koko kauden ilman toista kärkitähteään. Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kautensa aloittavan Warriorsin valmentaja Steve Kerr kertoi tiistaina, että takamies Klay Thompson ei välttämättä pelaa peliäkään alkavalla kaudella.

Viime kaudella 21,5 pisteen keskiarvolla nakuttanut Thompson loukkasi polvensa viime kauden finaalisarjassa, jonka Warriors hävisi Toronto Raptorsille. Aiemmin oli arvioitu, että Thompson saattaisi palata pelikentille tämän kauden runkosarjan loppuvaiheisiin.

–  On epätodennäköistä, että hän pelaa tällä kaudella. Tuollainen polvivamma vie yleensä vuoden, ja jos niin on myös Klayn tapauksessa, se merkitsee koko kautta, Kerr totesi.

Viiden viime kauden aikana kolme mestaruutta voittanut ja kahdesti finaalit hävinnyt Warriors joutuu kauteen supertykki Stephen Curryyn luottaen. Thompsonin ohella joukkue menetti Kevin Durantin, joka lähti kolmen Warriors-kauden jälkeen Brooklyn Netsin riveihin.

Kommentoi