He valmistuivat Sedusta - katso nimilista

Sedu Aikuiskoulutuksessa on tammikuun aikana suoritettu useita tutkintoja.

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon, ruokapalvelun osaamisala, kokki, ovat 13.1. suorittaneet Riippi Minna, Kauhajoki ja Vidànè Horvàth Krisztina, Kurikka.

Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon on 14.1. suorittanut Hanhisalo Petri, Ilmajoki.

Sihteerin ammattitutkinnon on 21.1. suorittanut Nevala Maarit, Kurikka.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon on 21.1. suorittanut Vähä-Karvia Maarit, Jalasjärvi.

Liiketalouden perustutkinnon, merkonomi, asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala ovat 21.1. suorittaneet Antila Mirja-Tiina, Seinäjoki ja Mäkynen Jani, Kurikka.

Liiketalouden perustutkinnon, merkonomi, talous- ja toimistopalvelujen osaamisala on 21.1. suorittanut Kalliomäki Tuulia, Seinäjoki.

Johtamisen erikoisammattitutkinnon ovat 21.1. suorittaneet Isomäki Kati, Seinäjoki ja Paananen Taina, Alajärvi.

Laitoshuoltajan ammattitutkinnon ovat 25.1. suorittaneet Aalto Rinna, Seinäjoki, Bollström Senja, Seinäjoki, Katara Johanna, Kihniö, Katara Susanna, Kihniö, Kleimola Jere, Alavus, Koivisto Carola, Ilmajoki, Kraiprasit Sunantha, Kaskinen, Kuula Satu, Seinäjoki, Lampimäki Laura, Ähtäri, Ojanperä Johanna, Seinäjoki, Varpula Marjo, Alavus.

Isännöinnin ammattitutkinnon, asunto-osakeyhtiön isännöinnin osaamisala on 25.1. suorittanut Varto Pasi, Seinäjoki.

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinnon, yleisten tieto- ja kirjastopalvelujen osaamisala ovat 26.1.2016 suorittaneet Hytönen Soili, Äänekoski ja Paavola Jaana, Rauma.

Tietokoneasentajan ammattitutkinnon ovat 27.1. suorittaneet Hellback Jan, Teuva, Kaunisharju Kimmo, Seinäjoki, Mäkinen Markku, Seinäjoki, Parkkamäki Ari, Alavus, Salo Erno, Seinäjoki ja Varala Jussi, Ilmajoki.

Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon on 28.1.2016 suorittanut Kemppainen Päivi, Seinäjoki.

Kommentoi