Henri Kontinen vaihtaa nelinpeliparia – John Peersin tilalle Jan-Lennard Struff

HELSINKI/LONTOO

Henri Kontisen nelinpelipari tenniskentillä vaihtuu. Kontinen kertoi Lontoon ATP-finaalien yhteydessä STT:lle, että neljä vuotta kestänyt yhteistyö australialaisen John Peersin kanssa päättyy.

Kontinen ja Peers voittivat yhdessä muun muassa Australian avoimet 2017 ja ATP-finaaliturnauksen kahdesti, mutta päättyvä kausi on sujunut alakanttiin.

–  Uudet tuulet ensi vuodeksi. On puhuttu ja päätetty, että jatketaan eri teillä. Paljon hienoja muistoja, on ollut hauskaa ja hienoa, mutta nyt molemmat lähtevät uutta kohti, Kontinen sanoi.

Kontinen kertoi pelaavansa ensi kaudella saksalaisen Jan-Lennard Struffin parina.

Struff, 29, pitää kaksinpelin maailmanlistalla sijaa 36. Nelinpelilistalta Struff löytyy sijalta 56. Kontisen tuorein ranking nelinpelissä on 16.

–  Todella hyvä tennispelaaja, sen kaikki tennistä seuraavat tietävät. Hän on pelannut nelinpeliä kaksinpelaajaksi paljon, ja olen pelannut häntä vastaan. Hyvä syöttö, hyvät palautukset. Lyö isoa palloa kaksinpelaajan vahvuuksilla. Toivon mukaan voin sitten verkolla auttaa. Uskon, että sovitaan aika hyvin yhteen, mutta aika näyttää, Kontinen tuumi.

Kontinen, 29, on menestynyt myös sekanelinpelissä. Hän voitti Wimbledonin sekanelinpelin englantilaisen Heather Watsonin kanssa 2016.

Kommentoi