Hevosurheilu.fi: Eläinlääkäri lopetti ruunan, kun Vuoden pesäpalloilija oli ajanut ojaan

HELSINKI

Viime kauden jälkeen vuoden pesäpalloilijaksi valittu Joensuun Mailan lukkari Juha Puhtimäki ajoi hevoskuljetusauton ojaan torstain vastaisena yönä Liperissä ollessaan palaamassa kilpailumatkalta Vermosta, uutisoi hevosurheilu.fi. Yksin autossa ollut Puhtimäki ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta eläinlääkäri joutui lopettamaan toisen hänen kuljettamistaan hevosista onnettomuuspaikalle.

– Hevoset eivät päässeet autosta ulos ja varmistin, että hevoset näyttävät hyvältä. Aluksi ei vaikuttanut mitenkään pahalta, kun katsoin ikkunasta hevosten tilaan, mutta ajan kuluessa ne alkoivat hätäillä ja toinen niistä särki itseänsä, kun yritti ulos kopista, ilmajokelaislähtöinen Puhtimäki kertoi.

Lopetettu hevonen oli 5-vuotias ruuna Sky Dreamer. Toinen matkassa ollut hevonen oli Puhtimäen valmentama Johnny Flame.

– Oli huono keli ajaa, todella liukas. Lumipenkat olivat pölisseet puoliksi tielle vähän ajourasta sivuun, ja sitten vain tie imaisi auton perän ensin ojaan. Yritin pitää autoa tiellä, mutta se meni renkailla ojaa pitkin ja lopussa se töppäsi pieneen kuoppaan, josta kellahti kyljelleen, Puhtimäki kertasi.

Kommentoi