Hurrikaani säilytti tahrattoman liigasaldonsa: "Jokainen peli on ollut oma tarinansa"

AKAA

Jussi Heinon valmentaman Hurrikaani-Loimaan täydellinen alkukausi miesten lentopalloliigassa sai jatkoa keskiviikkona Akaassa. Joukkue otti seitsemännessä ottelussaan seitsemännen kolmen pisteen voiton, kun Akaa-Volley kaatui 3–1.

Sakari Mäkinen oli voittajien tehopelaaja 23 pisteellä. Antti Ropponen teki 19 pistettä.

–  Tiukka vääntö, ja todella hieno tunnelma oli pelissä. Kolmas erä oli käänne meidän suuntaan, Akaalla oli paikat siirtyä 2–1-johtoon, Mäkinen sanoi.

Jos Akaa-Volley olisi voittanut kolmannen erän, se olisi tarkoittanut Hurrikaanin ensimmäistä pistemenetystä.

–  Tiukkoja pelejä on ollut useita, ja jokainen peli on ollut oma tarinansa. Ei tässä leijuta, mennään peli kerrallaan, Mäkinen lisäsi.

Akaa-Volley voitti toisen erän selvästi 25–15, mutta hävisi kolmannen jatkopalloilla 32–34 ja neljännen jo selvemmin. Urpo Sivula teki Akaalle 27 pistettä.

Loimu kukisti helposti Ducksin

Raision Loimu kaatoi puhtaasti 3–0 Vantaan Ducksin. Ducksin erissä saamat pisteet 18, 18 ja 15 kertovat oleellisen kotijoukkueen murskaavasta ylivoimasta.

Loimun ulkomaalaiset olivat vireessä. Hakkuri Windson Ferreira teki 15, Tamir Hersko 12 ja kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Trent O'Dea 10 pistettä.

–  O'Dea oli Japanissa Australian maajoukkueen mukana kovatasoisessa turnauksessa. Hän toi peliin rutkasti tehoja. Toki myös hakkuri oli hyvässä vireessä ja muutenkin hyökkäyspeli sujui, sanoi Loimun valmentaja Kasper Vuorinen.

Yleispelaajat olivat Ducksin parhaat, sillä Atte Kyrölä teki 13 ja Toni Kankaanpää 12 pistettä. Joukkue teki kuitenkin 19 hyökkäysvirhettä, kun Loimun vastaava luku oli seitsemän.

Kommentoi