I-Mediat Oy osti enemmistön Myynninmaailma Oy:stä – Lisää voimaa digitaaliseen kasvuun

Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on hankkinut tänään tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistön markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy:stä.

Yrityskauppa toteuttaa Ilkka-Yhtymä-konsernin strategiaa ja laajentaa I-Mediat Oy:n yritysasiakkaille tarjottavien markkinointipalveluiden valikoimaa.

Yrityskaupan myötä I-Mediat vahvistaa asemaansa alueen suurimpana ja monipuolisimpana yritysten markkinointikumppanina.

– Myynninmaailman tavoitteet osuivat hienosti yksiin omiemme kanssa, molempien tahtotilana on auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan. I-plus viestintä- ja markkinointipalvelumme ja Myynninmaailman palvelut täydentävät hyvin toisiaan. Myynninmaailman myötä saamme merkittävästi lisää voimaa digitaalisten markkinointipalveluiden toteuttamiseen, kertoo I-Medioiden liiketoimintajohtaja Jarno Puutio.

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myyntiin ja markkinointiin. Yritys on perustettu tammikuussa 2011.

– Intohimonamme on auttaa yrityksiä tekemään tuloksellista ja mitattavaa markkinointia etenkin digitaalisissa kanavissa. Toteutamme asiakkaillemme avaimet käteen -projekteja, mutta sen lisäksi valmennamme ja koulutamme tiimejä niin myynnissä kuin markkinoinnissa. Kun yritykset omalla toiminta-alueellaan menestyvät, edistää se myös välillisesti hyvinvointia alueella muutoinkin. Se on myös meille, kuten I-Medioillekin, tärkeää, sanoo Myynninmaailman toimitusjohtaja Ville Orrenmaa.

Myynninmaailman liikevaihto oli 2018 noin 1,5 milj. euroa ja sillä on toimipisteet Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Yhtiö työllistää vakituisesti 22 myynnin ja markkinoinnin sekä viestinnän asiantuntijaa. Myynninmaailman palveluja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio ja myynnin koulutukset.

Kommentoi