Ilotulitusta, kynttilänvaloa, hyvää ruokaa ja juomaa – Kuinka sinä vietät huvilakauden päättäjäisiä? Lähetä kuva toimitukseen!

Elokuun viimeistä päivää viedään. Huomenna kalenterin sivu vaihtuu syyskuuksi.

On siis koittanut aika viettää huvilakauden päättäjäisiä.

Moni vaasalainen juhlii tänä viikonloppuna mökillä saaressa tai meren rannalla. Keski-Pohjanmaalla sen sijaan vietetään venetsialaisia.

Nimikiistaa tästä juhlasta ei kannata tehdä, eikä juhlaan tarvita edes mökkiä, sillä fiilis ja hyvä mieli ovat tärkeintä.

Tunnelmallisista elokuun viimeisen päivän hetkistä voi nauttia monella tapaa ja vaikkapa kotona. Aika kiva ilmakin on tänään, joten mikäs meidän on ollessa.

Miten sinä vietät tätä viikonloppua? Aiotko järjestää ilotulituksen? Sytytätkö ulkotulia ja kynttilöitä? Nautitko hyvästä ruuasta, kenties ravuista ja sieppaatko snapsin päälle?

Lähetä kuva juhlastasi meille osoitteeseen verkko@i-mediat.fi.

Voit lähettää kuvan myös tekstiviestinä numeroon 13522. Kirjoita viestin alkuun VINKKI ja sen jälkeen viestisi. Viestit ovat maksuttomia.

Julkaisemme lukijoiden kuvia verkkosivuillamme. Kerro viestissäsi lyhyesti, mistä kuva on, kuka sen on ottanut ja millaisissa tunnelmissa viikonloppusi sujuu. Upeat maisemakuvatkin ovat tervetulleita.

Kommentoi