IS: Duudsonit-Jarno avautui tukahdetuista tunteistaan sosiaalisessa mediassa – ”Romahdan parvekkeen lattialle itkien. Vihdoin tunnen ja uskallan tuntea nämä tunteet, joita en ole osannut tuntea 14 vuoden aikana”

Duudsonit-Jarno eli Jarno Laasala julkaisi Instagram-tilillään tiistaina tunteellisen kirjoituksen kokemastaan riittämättömyyden tunteesta.

Päivityksen mukaan hän on laatinut tekstin jo 24. marraskuuta, mutta uskalsi julkaista sen vasta tänään.

– Keräsin viikon rohkeutta julkaista tämän kirjoituksen. Olen henkisesti piiskannut ja solvannut itseäni siitä, että en ole riittävän hyvä, että minun pitäisi olla parempi, EN riitä ennenkuin olen menestynyt tässä kaupungissa. Ja mikään pieni menestys ei riitä. Sen pitää olla suurta... oma ohjelma, elokuva, ohjaustyö ja sitä kautta voin olla onnellinen.

– Tämä on johtanut valtavaan ahdistukseen ja alas painettuihin tunteisiin. Tänään astuin hotellini 16. kerroksessa huoneeni parvekkeelle. Siitä on 5kk kun olen vieraillut enkelten kaupungissa viimeksi. Kirkas valo iskee silmilleni, Los Angeles avautuu edessäni, näen Downtownin pilvenpiirtäjät, Hollywood kyltin, kaupunki jatkuu silminkantamattomiin... yhtäkkiä kaikki tuntemattomat tunteeni nousevat pintaan.

– Romahdan parvekkeen lattialle itkien. Vihdoin tunnen ja uskallan tuntea nämä tunteet, joita en ole osannut tuntea 14 vuoden aikana joina aikana olen täällä vieraillut tai asunut. Tunnen pelkoa, jännitystä, riittämättömyyttä, koti-ikävää, ahdistusta. Itku tuntuu hyvältä. Olen uskonut että tämä kaupunki voisi korjata minut, jos menestyisin täällä niin olisin ehjä ihminen. Tänään aamulla ymmärsin että se on valhe. Riitän tälläisenä kuin olen.

Jarno Laasala, Hollywood 24.11.2018.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kommentoi