Juhlakalulle vain rippeet Vermossa

HELSINKI

Raviurheilun elävä legenda Pekka Korpi täytti 11. marraskuuta 70 vuotta. Keskiviikkona kultasormea juhlistettiin kotiradalla Vermossa, ja samaan syssyyn laskettiin myös kaksi juhlalähtöä, joihin Pekka Korpi oli kutsunut merkkipäivänsä kunniaksi ohjastajia.

Pekka Korvelle ei povattu juhlakohteissa etukäteen maata ja mammonaa, eikä päivänsankari päässyt tuulettamaan voiton merkiksi. Ensimmäisessä lähdössä Korpi oli M.T.Lara Croftin kanssa kymmenes, ja toisessa kohteessa Qvidja's First ylsi Korven käsistä viidenneksi.

Voitot Pekka Korven juhlalähdöissä veivät Jarkko Ristimäen ohjastama Grainfield Aiden ja Janne Korven kuskaama Hudson Web.

Ex-lumilautailija, Pekka Korven poika Janne Korpi valmentaa nykyään ravureita Ruotsissa ja lainaohjasti nyt Emma Väreen treenaamaa Hudson Webiä, joka otti kirivoiton.

–  Vauhti oli nykivää alussa, että aavistin kärkipään hevosille tulevan väsyn jossain kohtaa, Janne Korpi kertoi.

Credit To Love selvisi vaikeuksien kautta voittoon

Credit To Love kilpaili keskiviikkona Vermossa ensimmäistä kertaa Teräsmiesliigan 3  120 metrin matkalla, mutta aikaisempia kilpailuja pidempi työpuhde ei estänyt 5-vuotiaan menestymistä.

Jukka Torvisen kuskaamalla Credit To Lovella oli lähtötilanteessa vaikeuksia ja se aiheuttikin lähdön uusinnan. Siitä viisastuneena valjakko pääsi toisella kertaa hyväksytysti matkaan ja painui vetotöihin. Sanna Kuusimäen valmentama Credit To Love ei saanut hääriä kärjessä rauhassa, mutta meni siitä huolimatta varmaan voittoon.

Jukka Torviselle Credit To Loven pärjääminen ei tullut yllätyksenä.

–  Muutaman kerran olen ajanut hevosta aikaisemmin, ja on sillä sellaiset harpat, että kun alkanut muotilleen sattumaan, tiesi, että jossain kohtaa alkaa menestyä, Torvinen sanoi.

Credit To Lovelle ykköstila oli jo vuoden kahdeksas.

Toto64-kohteissa voittoihin ylsivät myös Kihisee, Heporix ja Truedream A.F. Kaikki kuusi lähtöä oikein veikanneet saivat 87,65 euroa.

Kommentoi