Julius Nättinen takoi Lukon kumoon ja nousi pistepörssin kärkeen

JYVÄSKYLÄ

JYP palasi maajoukkuetauolta vahvasti keskiviikkona, kun Lukko kaatui kotikaukalossa maalein 5–2. JYPin neljännen perättäisen kolmen pisteen voiton pääarkkitehtina hääri Julius Nättinen, joka taiteili pisteet 1+3.

Nättinen nousi tehoiltansa myötä miesten jääkiekkoliigan pistepörssin kärkeen tehoin 15+9=24. Voiton myötä JYP vankisti asemiaan sarjataulukon kolmannella sijalla.

–  Ihan perushyvää pelaamista oli koko joukkueelta. Oli siellä paikkoja, joissa olisi voitu olla parempia. Hyvältä maistui tehdä maali heti tauon jälkeen. Nyt osuivat myös kaikki syötöt, Nättinen sanoi.

Vasta 18-vuotias Ville Heinola palasi kahdeksan NHL-pelin jälkeen Lukon paitaan kotimaan kiekkoliigaan. Startti oli vaikea sekä Heinolalle että koko kettupaitojen joukkueelle.

–  Alku oli aika vaikea itselle. Loppua kohti pääsin vähän paremmin mukaan touhuun. Aika paljon jäi ihan joukkueena parannettavaa, Heinola kommentoi.

Hän myönsi, että NHL-pelien päättyminen kirpaisi.

–  Toki se vähän jäi harmittamaan, että ei saanut NHL:ssä jatkaa. Pidettiin seurajohdon kanssa palaveria ja tultiin tulokseen, että on parempi miettiä isoa kuvaa, Heinola sanoi.

Kommentoi