JYP ajautui K-kammoon, neljän maalin ihme-erä pelasti KooKoon

KOUVOLA

Jääkiekkoliigan kärkiryhmään kirinyt JYP on ajautunut K-kammoon. Jyväskyläläisjoukkue kärsi kolmannen peräkkäisen vierastappion, kun joukkuetta kuritti Kärppien ja KalPan jatkeeksi tiistaina myös KooKoo.

Kouvolalaisjoukkue esitti hämmästyttävän nousun. KooKoo kiri pelin viimeisten 13 minuutin aikana kahden maalin tappiotilanteesta voittoon 4–2.

–  Pari erää meni, ettemme löytäneet lääkkeitä JYPin peliin. Pelasimme ne erät huonosti. Eroa olisi voinut olla enemmänkin kuin kaksi maalia, joka ei ole viimeiseen erään lähdettäessä tässä lajissa vielä mitään, painotti voittomaalin maalinedustan irtokiekosta 57. minuutilla survonut Juha-Pekka Haataja.

KooKoon kirin aloitti kolmatta otteluaan joukkueessa pelannut tshekkipakki Libor Sulak (1+1). Unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallo (0+2) pohjusti kaksi maalia, joista pelin viimeisessä hän esti pitkän kiekon viheltämisen voitettuaan luistelukilpailussa JYPin Julius Hongan. Gallo, 23, on KooKoon toiseksi paras pistemies tehoin 5+16.

–  Päätöserään piti lähteä jämäkästi, mutta KooKoo haistoi veren, kun meiltä hukkui oma pelaaminen, kiteytti JYP-luotsi Pekka Tirkkonen.

Kommentoi