Kalle’s Innille menestystä kansainvälisiltä matkailualan messuilta

Mustasaarelainen matkailuyritys Kalle’s Inn yhdessä Archipelago Attractions -hankkeen yhteistyökumppaniyritystensä kanssa on valittu ITB Travel fair -messuilla Berliinissä parhaaksi yritykseksi Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2019 -kilpailun Best Outdoor Product -kategoriassa.

Kansainvälisillä matkailualan ITB Berlin -messuilla palkitaan joka vuosi kansainvälisesti merkittäviä matkakohteita, matkailualan yrityksiä, matkailutuotteita ja -palveluita.

Kalle’s Inn-yrittäjä Freddi Skott on erittäin iloinen yritysryhmän saamasta kunnianosoituksesta.

– Tämä palkinto antaa sekä Kalle’s Innille että sen kautta tarjolla oleville palveluille taas uutta näkyvyyttä kansainvälisillä markkinoilla.

Hankkeessa on paketoitu Merenkurkun ainutlaatuiset yöpymis- ja elämyspalvelut houkutteleviksi paketeiksi. Työtä on tehty yhteistyössä eri matkanjärjestäjien kanssa.

– Yrityksille myönnetty palkinto osoittaa, että olemme selvästi matkailualan yritysten ja tuotteiden kehittämisessä oikeilla jäljillä. Yritykset ovat maaseutuohjelman rahoittaman Archipelago Attractions -hankkeen tuella tehneet valtavasti töitä saadakseen näkyvyyttä sekä Euroopan että Venäjän ja Aasian markkinoilla, toteaa Vaasanseudun Kehitys Oy:n matkailun projektipäällikkö Peter Källberg.

Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson sai kunnian ottaa vastaan palkinnon yritysten puolesta Berliinissä.

– Tämä tuo lisänäkyvyyttä koko seudulle ja Merenkurkun maailmanperintöalueelle. Tällaisia yhteistyön hedelmiä on erittäin hieno käydä poimimassa, hän sanoo.

Kommentoi