KalPa pelasi vihdoin ehjän 60-minuuttisen – "Tämä oli valtava voitto meille"

LAPPEENRANTA

KalPa onnistui lauantaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan katkaisemaan Liigassa kahdeksan pelin mittaiseksi venyneen tappiosarjansa kahden alavireisen joukkueen kohtaamisessa.

–  Tämä oli valtava voitto meille. Se on selvä asia. Pitkä putki meni poikki. Sen merkitystä ei voi väheksyä, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen myönsi.

SaiPa on nyt hävinnyt neljä ottelua peräkkäin.

–  Tultiin huonosti peliin. Ei toteutettu suunnitelmaa, ei kamppailtu ja oltiin alussa ihan pihalla, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä sanoi.

Lokakuun alussa loukkaantunut KalPan maalivahti Samu Perhonen palasi tositoimiin ja oli 21 torjunnallaan yksi voiton avainpelaajista.

–  Pelaaminen on aina tietysti kivempaa kuin vesijuoksu. Tällä kertaa pelimme pysyi kasassa täydet 60 minuuttia, Perhonen totesi.

KalPan kokenut kaarti johti joukkoja edestä. Kapteeni Tommi Jokinen ja Kai Kantola veivät osumillaan vieraat kahden maalin karkumatkalle ennen kuin kotijoukkue heräsi.

–  Pääsimme vielä peliin mukaan, mutta KalPan kolmannen maalin jälkeen meiltä meni ilmat pihalle, SaiPan Lehterä murehti.

Kommentoi