Kataja jatkoi kotivoittojaan Ura Basketin kustannuksella

HELSINKI

Joensuun Kataja otti lauantaina miesten Korisliigassa kolmannen peräkkäisen kotivoiton, kun se päihitti Kaarinan Ura Basketin 97–72.

Ura Basket sinnitteli Katajan kyydissä vartin, kunnes hävisi toisen neljänneksen loppupuoliskon 5–22. Toisella puoliskolla Ura Basket ei päässyt enää 12:ta pistettä lähemmäs.

–  Ura oli meidän puolustukselle hyvä testi, kun se pyrki jatkuvasti läpi 1–1-tilanteista. Ura puolestaan yritti sekoittaa meidän peliämme erilaisilla puolustuksillaan, mutta otimme hienon voiton, sanaili Katajan valmentaja Juha Sten.

Jarred Ogungbemi-Jackson heitti Katajalle 22 pistettä ja Omar Calhoun 21. Vieraista vain Stephaun Branch pääsi yli kymmenen pisteen 29 pinnalla.

Lahti piti Korihait nollilla

Sarjataulukon kaksi viimeistä joukkuetta kohtasivat Lahdessa, jossa Lahti Basketball otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa kaadettuaan Uudenkaupungin Korihait komeasti 106–73.

Nyt kuudennen tappionsa kärsinyt Korihait on hävinnyt alkukauden kaikki pelinsä.

Kotivoitto kypsyi jo ensimmäisellä jaksolla 35–16-tuloksella. Kun Lahti voitti toisenkin kympin 30–15, kasvoi ero jo puolivälissä 34 pisteeseen.

Jerry Evans heitti voittajille 28 pistettä. Andre Berry viimeisteli Korihaille 13 pistettä.

Kommentoi