Kauhan Wisan C-pojille SM-hopeaa

Kauhavan Wisan C-poikien lentopallojoukkue pelasi sunnuntaina Kuortaneella SM-finaalissa, jossa vastaan asettui Luomu Wolley Kiuruvedeltä. Wisa ei ollut ottelussa parhaassa iskussa. Nostopeli takerteli ja hyökkäyksiin ei löytynyt tehoja millä horjuttaa Luomun puolustusta. Wisan hyökkäykset olivat täysin Oskari Keskisen varassa. Muiden esitys jäi kovin vaatimattomaksi. Luomu ratkaisi ottelun Wisan virheistä ja oman liikkuvan puolustuspelin ansiosta. Luomu Wolley kuittasi SM-kultaa lukemilla 2-0 (25-23, 26-24).

– Turnauksessa yksi tappio ja väärään paikkaan. Syöttö pehmeni ja teimme virheittä vastaanotossa. Emme saaneet oikeastaan mitään aikaan. Turnaukseen olen tyytyväinen mutta en finaalipeliin, Wisan valmentaja Antti Försti tunnustaa.

Tyttöjen SM-kultaa otti jälleen Salon Viesti kun Loimaan Jankko taipui lukemilla 2-0. Pronssimitalit otti Jyväskylän Lentis.

Nurmon Jymyn tytöt ja pojat olivat turnauksessa nuorilla joukkueilla. Kumpikin joukkue pelaa lähes samalla kokoonpanolla myös tulevalla kaudella. Tyttöjen lopullinen sijoitus oli 11, kun Pieksämäen Tsemppi kaatui lukemilla 2-1. Samaan sijoitukseen ylsi Jymyn poikien joukkue kun Korian Ponsi taipui 2-0 lukemilla.

MATTI-PEKKA KIVINIEMI

Kommentoi