Klopp ei taivu: Liverpoolin pelaajat saavat luvatun loman helmikuussa, seuran nuoret pelaavat cupin uusinnan

LONTOO

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp uhkaa, ettei hän tai seuran ykkösjoukkue ole paikalla, jos Liverpool joutuu pelaamaan cupin neljännen kierroksen uusintaottelunsa Shrewsburya vastaan Valioliigan minitauon aikana.

Uusintapeli on kalenterissa 4. helmikuuta. Liverpool joutui uusintaan, koska tyri kolmostason Shrewsburyn kanssa viikonloppuna 2–2-tasapelin.

Valioliigan joukkueille on luvattu lyhyt lepotauko helmikuun alkupuolella. Liverpool pelaa Valioliigaa Southamptonia vastaan 1. helmikuuta ja seuraavan kerran vasta 15. helmikuuta Teemu Pukin Norwichin vieraana.

–  Kunnioitamme luvattua taukoa, kuten Valioliiga pyysi huhtikuussa 2019. Jos cupin uusinta pelataan 4. helmikuuta, alle 23-vuotiaiden joukkueemme päävalmentaja Neil Critchley ottaa vastuun, Klopp ennakoi cupin kotipeliä.

Englannin jalkapalloliitto FA korostaa, että seuroille kerrottiin jo ennen kauden alkua, että cupin uusintapeli voi osua Valioliigan tauon aikaan.

Joulukuussa Liverpoolin nuorten joukkue hävisi liigacupin puolivälierän Aston Villalle 0–5. Ykkösjoukkue oli silloin jo Qatarissa seurajoukkueiden MM-turnauksessa, jonka se lopulta voitti.

Klopp sai tukea Liverpoolin ex-pelaajalta Jamie Carragherilta, joka toimii Sky Sportsin kommentaattorina.

–  On oikein, että pelaajat saavat luvatun taukonsa. Sama koskee kaikkia Valioliigan joukkueita.

–  Liverpoolin nuoret pelaajat ovat innoissaan mahdollisuudesta pelata, ja kuva Kloppista oluella Ibizalla päätyy jokaisen sanomalehden kanteen, Carragher tuumasi Twitterissä.

Kommentoi