Korihaille viime hetken korilla vihdoin voitto Korisliigassa

HELSINKI

Uudenkaupungin Korihait otti vihdoin kauden ensimmäisen voittonsa miesten Korisliigassa, kun se haki Lapualta viimeisellä sekunnilla ratkenneen 89–88-voiton Kobrista.

Edelliset 12 peliään hävinnyt Korihait johti jokaisella neljänneksellä, mutta Kobrat oli edellä suurimman osan pelistä. Se johti viimeisellä minuutilla 86–80, mutta Korihaiden Jalen Henry pääsi tippaamaan voittokorin summerin soidessa.

–  Pelimme parani loppua kohden. Tämä oli todellinen taisteluivoitto, kuten tuo voittokorikin, iloitsi Korihaiden päävalmentajaksi viime viikolla noussut Jarno Nikula.

Henry teki Korihaille 29 pistettä ja Casey Benson 24. Kuudennen peräkkäisen tappion kärsineestä Kobrista Jordan Capps heitti 23 ja Julien Lewis 15 pistettä.

Tampereen Pyrintö otti Kaarinan Ura Basketista murskaavan kotivoiton 119–77. Peli ratkesi jo toisella neljänneksellä, jonka Pyrintö voitti 25–9 ja pääsi tauolle 33 pisteen karkumatkalla.

Pyrintö nakkasi 19 kolmen pisteen koria kovalla 63 prosentin teholla. Seitsemästä kaksinumeroisiin pisteisiin yltäneestä pelaajasta Benjamin Raymond ja Justus Kilpinen keräsivät 16 pistettä. Ura Basketista samoihin tehoihin ylsivät Dustin Thomas 17:llä ja Trey Niemi 16 pisteellä.

Kommentoi