Koskimaa palaa VPS:n puolustukseen

Ville Koskimaa nähdään jälleen alkavalla kaudella Vaasan Palloseuran puolustuksessa jalkapallon ykkösessä. 36-vuotias toppari pelasi kaksi edellistä vuotta Kokkolan Pallo-Veikoissa ensin ykkösessä ja viime kaudella jalkapalloliigassa, mutta on nyt tehnyt yksivuotisen sopimuksen Hietalahteen.

FC Kiiston kasvatti on pelannut VPS:n edustusjoukkueessa aiemmin kausilla 2005–08 ja 2011–17 yli kolmesataa ottelua. Nyt hän harjoitteli joukkueen kanssa ensimmäistä kertaa maanantaina.

– Joidenkin seurojen kanssa oli keskusteluja kauden jälkeen, mutta halusin takaisin kotiin. Tulen nyt innolla mukaan joukkueeseen, Koskimaa kertoo seuran verkkosivuilla .

– Olin loppuvuoden sairaslomalla, kun nenä leikattiin. Pääsin treenaamaan hyvin, mutta se yksin treenaaminen alkoi kyllä puuduttamaan.

Koskimaa on pelannut ykkösessä aiemmin kaksi kautta. Sekä VPS 2005 että KPV 2018 juhlivat kauden päätteeksi liiganousua.

– En ole ikinä pelannut ykkösessä niin, ettei olisi noustu. Yleensähän historia toistaa itseään, toivotaan sitä tälläkin kerralla, hän naurahtaa.

VPS:n päävalmentaja Christian Sund on tyytyväinen, kun kokenut keskuspuolustaja siirtyi joukkueeseen.

– Oli tärkeää saada kokenut ja hyvä pelaaja alakertaan, kun miettii niitä pelaajia, jotka lähtivät sieltä viime kauden jälkeen, Sund sanoo.

– Ville on pelannut monenlaisissa joukkueissa ja pystyy toteuttamaan pelitapaamme. Hän on fiksu pelaaja, joka on hyvä esimerkki meidän nuorille kavereillemme.

VPS aloittaa kautensa Suomen cupissa tulevana lauantaina, jolloin Fennia Areenaan saapuu Seinäjoen Jalkapallokerhon akatemiajoukkue.

Kommentoi