KPV:n testissä on kolme ulkomaalaisvahvistusta – eivät pelaa vielä sunnuntain liigakierroksella

HELSINKI

Miesten jalkapalloliigassa toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Pallo-Veikot on testannut tällä viikolla kolmea pelaajaa, joista suomalaisyleisölle tutuin on Turun Interissä usealla kaudella pelannut ranskalaishyökkääjä Guy Gnabouyou. Muut näyttöjä antaneet pelaajat ovat ghanalaiset keskikenttäpelaaja Ishmael Yartey ja toppari Ignatius Adukor.

Yartey on pelannut viimeksi Sveitsissä. Adukor on aiemmin ollut Suomessa VPS:n testattavana, mutta ei talvella saanut liigasopimusta.

Kokkolalaisjoukkueen verkkosivujen mukaan ulkomaalaiskolmikko ei ole vielä mukana sunnuntain vierasottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Jalkapallon siirtoikkuna aukesi tällä viikolla, ja KPV tekee testimiesten kanssa sopimuksia mahdollisesti ensi viikolla. KPV on kärsinyt loukkaantumisista, joten vahvistuksille voisi olla tarvetta.

–  Muutamia poissaoloja on loukkaantumisten ja pelikieltojen takia, mutta odotan, että sunnuntaina nousee uusia vastuunkantajia ja pystytään tekemään ehjä peli, valmentaja Niko Kalliokoski kertoi seuran verkkosivuilla.

Sunnuntain toisessa ottelussa kohtaavat FC Lahti ja sarjan kärkijoukkue Ilves.

Kommentoi