Kuislalle 54 000 euron sakot, uhkaa muuttaa ulkomaille

– Tämä on yrittäjä- Suomi! Neljä kilometriä tunnissa hiljempaa niin muutama satanen 54 000 euron sijasta. Tämä on sitä suomalaista oikeudenmukaisuutta! kommentoi seinäjokelainen sijoittaja Reima Kuisla avoimilla Facebook-sivuillaan.

Näin ravipiireistäkin tuttu liikemies Kuisla valottaa tapahtunutta ja tylyttää suomalaista virkakoneistoa.

– Olin viikko sitten menossa sunnuntaina tankille lentokentän Teboilille, kun tankki näytti tyhjää. Vähän ennen on tietyömaata ja hiljensin 50km tunnissa merkin mukaisesti. Ja ihmettelin, että edellä ajava rekka lasketteli menolle ainakin 70 km/h. Huoltoasemalle kääntyvässä risteyksessä seisoi pimeänä poliisiauto ja ihmettelin kun eivät rekkaan reagoineet. Kääntyivätkin vilkut perässä perääni. Oli vähän ylinopeutta, kertoi konstaapeli. Ihmettelin taas, että missä?

- Muutama kilometri ennemmin oli vastaan tulevasta autosta mitattu 103 km/h kun en huomannut, että oli jo rajoitus muuttunut 80 km/h. Neljä kilometriä tunnissa liikaa muuttuu yhtäkkiä lähes 54 000 euroksi.

– Tämä on suomalaisen ministeriön virkamiesten logiikkaa millä Suomea pidetään pystyssä. Ja ministerit ja Suomen eduskunta vielä ymmärtämättömyyttään hyväksy tällaisen lain. Onko tässä mitään järkeä? Ei ole ihme, että monet ihmiset harkitsevat muuttoa täältä pois ja hurja määrä on jo lähtenytkin!

Vielä kaiken huipuksi, sitten otetaan vielä kortti näiltä pois, jotka vielä viitsivät yrittää ja aina jotain touhuta. Kaikella lailla yritetään vaikeuttaa toimimista, kuin se pitäisi olla päinvastoin. Eikä tätäkään asiaa ole saatu korjattua meidän saamattomien politiikkojen toimesta.

– Kyllä tämä Suomi kaatuu tähän kateuteen ja vasemmistolaisuuteen! Kuisla jatkaa.

Kommentoi