KuPS taisteli voiton Maarianhaminassa ja nousi kärkipaikalle

MAARIANHAMINA

IFK Mariehamnin ja KuPS:n välinen jalkapalloliigan mestaruussarjan ottelu sunnuntaina oli kaikkineen tasainen, mutta lopussa juhli KuPS – jopa kahdella tapaa.

Avausjaksolla kotijoukkue IFK Mariehamn oli ajoittain selkeästikin hallitseva osapuoli, mutta osumia ei ensimmäisellä 45-minuuttisella nähty.

Tauolta KuPS tuli vahvemmalla otteella ja siirtyi johtoon Ariel Ngueukamin maalilla. IFK Mariehamn pääsi lopussa hakemaan tasoitusta vielä miesylivoimallakin KuPS:n Vinko Soldon toisen varoituksen jälkeen, mutta tuloksetta.

KuPS pääsi juhlimaan lopulta voittoa, ja kun samaan aikaan tieto Tampereelta kertoi Ilveksen kaataneen viime hetken maalilla Interin, nousi KuPS sarjataulukon kärkeen.

–  Pitää olla totta kai pisteisiin tyytyväinen. Tämä oli vaikea peli, IFK oli hyvä ensimmäisellä jaksolla, he osasivat paremmin pelata tuolla kentällä kuin me, kun olemme tottuneet tekonurmeen. Puoliajalla tehtiin pari muutosta ja se toimi hyvin. Maalin jälkeen putosimme kuitenkin vähän liikaa ja IFK sai otetta. Sitten tuli vielä punainen lopussa, mutta tyytyväinen täytyy olla tulokseen, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara summasi.

–  Hävisimme jälleen tiukan ottelun kärkijoukkueelle. Pelasimme ihan hyvän ottelun ja tämä oli tasaista kaikilta osiltaan. Valitettavasti meiltä puuttui se pieni viimeinen lisä – se ei ole kaukana, mutta hiukan puuttuu, IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg harmitteli.

Kommentoi