Kurikkalainen kävi huumekauppaa Tor-verkossa – Poliisi: Mies on ollut merkittävä suomalainen huumausaineiden myyjä Silkkitiellä

Poliisi ja Tulli paljastivat Tor-verkossa Kurikasta huumausainekauppaa käyneen henkilön.

– Poliisi pidätti helmikuussa Kurikassa epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta kurikkalaisen 45-vuotiaan miehen ja teki kotietsinnän tämän asuntoon, Pohjanmaan poliisi tiedottaa.

Miehen omakotitalosta takavarikoitiin muun muassa 218 kannabiskasvia ja noin 700 grammaa marihuanaa.

– Kotietsinnän perusteella mies on kasvattanut talossaan ammattimaisesti kannabista ja tehnyt taloonsa tilat marihuanan pakkaamista ja postittamista varten.

Esitutkinnan perusteella epäilty on aloittanut kannabiksen myynnin kesällä 2016 Tor-verkossa ja saanut huumausainekaupasta ainakin 165 000 euroa laittomia tuloja.

Mies on ottanut huumausaineiden tilaukset ja bitcoineina tapahtuneet maksut vastaan Tor-verkon Silkkitien kautta. Tämän jälkeen mies on tekemissään tiloissa pakannut huumausaineet ja postittanut siten tilauksen mukaisen määrän marihuanaa eri tilaajille.

Miehen omaisuus on asetettu käräjäoikeuden päätöksellä vakuustakavarikkoon.

– Esitutkinnan perusteella mies on ollut merkittävä suomalainen huumausaineiden myyjä Silkkitiellä, Pohjanmaan poliisin tiedotteessa todetaan.

Kommentoi