Lähes 5  000 katsojaa houkutelleen KooKoon sentterit Tapparan kompastus

KOUVOLA

KooKoon pisteputki jääkiekkoliigassa venyi seitsemään otteluun, kun kouvolalaiset löivät Tapparan kanadalaissentteri Kyle Platzerin jatkoaikamaalilla 2–1. Kuudennen voittonsa seitsemään peliin kaapineen KooKoon kovasta kunnosta kertoo ottelun laukaisutilasto: 66–40.

KooKoon pelasti jatkoajalle 46. minuutin tasoitusmaalillaan nelossentteri Jere Friberg, 24. Maali oli laitilalaislähtöisen ex-lukkohyökkääjän kauden ensimmäinen ja liigauran kahdeksas.

–  Maaleja Tappara-peleissämme ei paljoa tule, mutta viihdettä koko pelin ajan yleisölle. Jatkoajalla voittomaali on aina makea, mutta olisihan tästä voinut lyödä kolmenkin pisteen voiton, kommentoi KooKoo-pakki Oskari Manninen.

Viimeksi kolmatta kuukautta sitten kotikaukalossaan pisteettä jäänyt KooKoo houkutteli jo kolmannen kerran viime aikoina liki 5  000 katsojaa.

Tapparan maalintekijä Kristian Kuuselan pörssilukemat kymmeneen viime peliinsä ovat muhkeat 3+8.

– Kauden kohtaamisistamme tämä oli laadukkain ottelu. Kevättä kohti mennään, ja pelit muuttuvat kireämmiksi. Joskus on hyvä asia, että peli jättää jossiteltavaa, luetteli Tapparan valmentaja Jukka Rautakorpi.

Kommentoi