Laihialainen 17-vuotias kevytmoottoripyörän kuljettaja loukkaantui kolarissa Vaasassa

Kevytmoottoripyörä ja henkilöauto kolaroivat Vaasassa lauantaina. Kevytmoottoripyörän kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa.

Poliisin mukaan onnettomuus sattui, kun vaasalaismies oli matkalla henkilöautolla lauantai-iltana hieman ennen puolta kahdeksaa Vaasassa Huoltokatua Runsorintien suunnasta.

– Kuljettaja ajoi Runsorintien ja Huoltokadun risteyksessä pienelle hiekkalevikkeelle tien sivuun aikeenaan tehdä U-käännös sen jälkeen, kun takana tulleet kaksi mopoa pääsisivät ohi. Jostain syystä etummaisena tullut kevytmoottoripyörä kuitenkin törmäsi auton etukulmaan kevytmoottoripyörän keulan ollessa ylhäällä, poliisi tiedottaa.

Kevytmoottoripyörän kuljettaja kaatui törmäyksen voimasta ja loukkasi itseään. Sairaankuljetus toimitti hänet Vaasan keskussairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Sekä autoon että kevytmoottoripyörään tuli vaurioita.

– Kevytmoottoripyörää kuljettanutta 17-vuotiasta laihialaisnuorukaista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Nuorimies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun, poliisin tiedotteessa sanotaan.

Kommentoi