Lehdet: KPV löysi uuden päävalmentajan SJK:n organisaatiosta

Jalkapalloliigan häntäpään vääntöihin jumittunut Kokkolan Pallo-Veikot on löytänyt uuden valmentajan Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatiosta.

KPV:n uusi päävalmentaja on Jani Uotinen, 41, joka on toiminut SJK:n U23-joukkueen eli akatemiajoukkueen päävalmentajana ja samalla SJK:n Akatemian johtajana. Uotisen luotsaama joukkue ei ole hävinnyt kuluvalla kaudella vielä otteluakaan kakkosen C-lohkossa. Kauden ensimmäisen pistemenetyksensä se koki viime viikonvaihteessa pelattuaan maalittoman tasapelin OLS:n kanssa.

Uotisen siirtymisestä Kokkolan Pallo-Veikkoihin kertoivat ensin Ilta-Sanomat ja Keskipohjanmaa, jonka mukaan KPV on tehnyt Uotisen kanssa kauden 2020 loppuun kattavan sopimuksen.

Uotisella on takanaan pitkä pelaajaura kotimaan liigassa. Hän debytoi liigassa Myllykosken Pallon riveissä kaudella 1996. Liigaa Uotinen pelasi myös Vaasan Palloseurassa, jota hän oli aluksi nostamassa takaisin pääsarjaan kaudeksi 2006.

Uotinen saavutti MyPassa SM-hopeaa 1996 ja SM-pronssia 1999. Hän pelasi urallaan myös skotlantilaisessa Greenock Mortonissa.

Uotinen on työskennellyt myös Vaasan Palloseuran junioriorganisaatiossa. Uefan Pro-valmentajatutkinnon Uotinen suoritti viisi vuotta sitten.

Kommentoi