Loukasmäen taistelu ensi-iltaan – tältä näyttää pohjalainen kungfu-leffa eli ”pohojalaanen kurmootuselokuva”, katso traileri ja kuvat

Neljä vuotta tekeillä ollut pohjalainen kungfu-elokuva Loukasmäen taistelu saa ensi-iltansa tammikuun 25. päivä Seinäjoella. Pääosin indietuotantona toteutettu Loukasmäen taistelu on ensimmäinen pohjalainen kokopitkä fantasiahenkinen kamppailuelokuva.

Sen on ohjannut Seinäjoella asuva Eerik Kantokoski. Hän myös näyttelee elokuvan pääosaa. Toisessa pääroolissa nähdään Ville Orttenvuori. Muina näyttelijöinä nähdään muun muassa Timo Kankainen, Matti Suokonautio, Antti Railio ja Annastiina Toppari. Elokuvaa on kuvattu Seinäjoella, Ilmajoella, Lapualla, Soinissa, Alajärvellä, Kauhajoella ja Kortesjärvellä.

Elokuvan päähenkilö on pohjalainen kungfu-sankari Juho, joka palaa kotikyläänsä monen vuoden vaeltelun jälkeen. Saavuttuaan hän kuulee veljensä surmatun. Syyllisyyden taakka harteillaan Juho lähtee etsimään veljensä tappajaa valmiina kostamaan.

Elokuvaa esitetään ainakin yhdeksässä eteläpohjalaisessa elokuvateatterissa.

Se nähdään myös Bottomland Film Festival -tapahtumassa Lapualla 26.1.2019. Toisena elokuvana tapahtumassa esitetään Muistoseurat-elokuvan kakkososa Anteron aarteen jäljillä.

Lisää aiheesta

Kommentoi