Lukkari Niina Härkönen siirtyy pelaamaan Lapuan Virkiään

Lapuan Virkiän Superpesis-joukkue on tehnyt sopimuksen kolminkertaisen Itä-Länsi-lukkari Niina Härkösen , 32, kanssa. Härkönen on pelannut urallaan yhteensä 241 Superpesisottelua Viinijärven Urheilijoiden ja Seinäjoen Maila-Jussien riveissä.

-Meillä on kasassa kilpailukykyinen joukkue, ja kaikesta välittyy hyvä meininki. Uskon, että pystyn Virkiässä kehittymään pesäpalloilijana ja nauttimaan pelaamisesta. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja lapualaiseen pesisyhteisöön, Härkönen kertoo Virkiän tiedotteessa.

Härkönen oli viime kaudella nostamassa kasvattajaseuraansa Joensuun Mailaa Superpesikseen, mutta nyt suuntana on jälleen Etelä-Pohjanmaa. Virkiän leirissä Härkösen sopimus otetaan ilolla vastaan.

– Niina tuo joukkueeseen runsaasti kokemusta, esimerkkiä sekä ammattimaisuutta ja hän sopii erinomaisesti Virkiään urheilijana ja persoonana. Härkönen täydentää erinomaisen lukkaripalettimme nuoren Veera Tyynelän kanssa, pelaajaneuvotteluista vastannut Timo Kankaanpää kertoo.

Virkiällä on nyt kasassa 15 pelaajasopimusta, ja harjoitusrinki täydentyy vielä haastajapelaajilla. Valmennustiimi julkaistaan lähiaikoina.

Kommentoi