Mäntylä katkaisi Tapparan tuloksellisesti vaikean jakson

TAMPERE

Edellisissä neljässä ottelussaan voitoitta jäänyt Tappara katkaisi perjantaina kahden liigatappion putken kaatamalla kuopiolaisen KalPan Tuukka Mäntylän jatkoaikamaalilla 3–2.

–  Peli oli meiltä hyvä, teimme rutosti hommia. Vastustajan maalivahti oli todella hyvä. Välillä tuntui, ettei mistään mene, Mäntylä sanoi.

Maali oli Mäntylälle kauden ensimmäinen. Tapparan muut maalit tekivät Alexander Ytterell ja Charles Bertrand. Ranskalainen Bertrand tuhlaili paljon paikkoja, mutta teki lopulta 2–2-maalin. Se oli hänelle kauden 12:s.

KalPa johti ottelua vielä toisen erän päätöshetkillä 2–0, kun Juuso Könönen ja Tuomas Vartiainen osuivat toisessa erässä.

–  KalPa sai kaksi maalia vastahyökkäyksillä, muuten erä oli meidän. Olimme kärsivällisiä ja nousimme, sanoi Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

Ottelussa oli kaksikin erikoista episodia. Tapparan maalivahti Christian Heljanko ei toisessa erässä torjunut kertaakaan, ja jatkoajalla pelattiin kahta sekuntia vaille kolme minuuttia neljällä neljää vastaan. Miikka Pitkäsen päästyä jäähyltä ajassa 60.51 seuraava pelikatko oli Mäntylän maali.

Kommentoi