Mark Wiltshear on vuoden aluekehittäjä

Etelä-Pohjanmaan aluekehittäjät ry on valinnut Lontoosta Seinäjoelle kotiutuneen Mark Wiltshearin vuoden aluekehittäjäksi. Wiltshear on The Explore Finland Radio Show ja Finnish Football Radio Show -podcastien tuottaja, toteuttaja ja radioääni

Yhdistyksen hallitus oli täysin yksimielinen siitä, että Wiltshear ansaitsee vuoden 2015 aluekehittäjän palkinnon. Hänen valintaansa se perustelee näin: "Podcastien ja niiden tueksi tuotettujen muistiinpanojen sekä kuvien välityksellä Mark Wiltshear kertoo eteläpohjalaisesta elämätyylistä ja alueen erityispiirteistä poikkeuksellista lämminhenkisyyttä, luovuutta, ammattitaitoa ja aitoa kiinnostusta osoittaen. Omasta tekemisen palosta ja intressistä kumpuavat ja omalla ajalla toteutetut laadukkaat podcastit herättävät kunnioitusta ja ihailua. Elämänmakuisiin, pieniä ja isoja oivalluksia tarjoileviin kuunnelmiin on helppo jäädä koukkuun!"

Hallituksen puheenjohtaja Tytti Isokangas kehottaa kaikkia, jotka eivät podcasteja ole vielä kuunnelleet, tekemään sen. Kuunnelmissa äänessä on Markin lisäksi miltei aina myös paikallisia tuttavuuksia.

– Haluan, että lähetykseni tarjoaa näkökulmaa kaikenlaisista erilaisista asioista, joita Etelä-Pohjanmaalla ja koko Suomella on tarjottavana. Minusta Suomesta tekee erityisen luonto, ulkoilmaharrastukset, kulttuuri, ruoka ja vaihtuvat vuodenajat vain muutamia mainitakseni. Uskon, että näistä asioista ovat kiinnostuneet monet muutkin ulkomaalaiset kuin minä, kertoo Mark Wiltshear motiiveistaan, Etelä-Pohjanmaan aluekehittäjät ry:n tiedotteessa.

Kommentoi