Markku Kanerva julkisti avauskokoonpanonsa – Tuominen Pukin kärkipariksi

HELSINKI

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt avauskokoonpanonsa illan Liechtenstein-otteluun.

Suomen maalilla pelaa totutusti Lukas Hradecky. Oikeana laitapuolustajana on Jukka Raitala ja vasempana Juha Pirinen. Keskuspuolustajat ovat Joona Toivio ja Paulus Arajuuri. Pirinen korvaa loukkaantuneen Jere Urosen.

Keskikentän oikealle laidalle on merkitty Robin Lod ja vasemmalle Pyry Soiri. Keskikentän keskustassa ovat kapteeni Tim Sparv ja Glen Kamara.

Hyökkäyksessä ovat Teemu Pukki ja Jasse Tuominen. Ennakkoon kysymysmerkki oli, kuka on Pukin kanssa hyökkäyksessä. Kanervan valinta osui Tuomiseen esimerkiksi Fredrik Jensenin sijaan.

Suomen vaihtopelaajat ovat Jesse Joronen, Anssi Jaakkola, Daniel O'Shaughnessy, Leo Väisänen, Jensen, Rasmus Schüller, Sauli Väisänen, Simon Skrabb, Thomas Lam, Joni Kauko, Rasmus Karjalainen ja Robert Taylor.

Liechtensteinin maalilla pelaa Benjamin Büchel. Puolustukseen on merkitty Daniel Brändle, Andreas Malin, Martin Rechsteiner ja Max Göppel.

Kommentoi