Mediatiedot: Jesse Puljujärvi lähdössä Edmonton Oilersista

EDMONTON

NHL-jääkiekkoliigan Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on jättämässä seuran, kertoo kanadalainen televisiokanava TSN. Kanavan kiekkotoimittajan Darren Dregerin mukaan Puljujärvi on tehnyt Oilersille selväksi, että hän haluaa uuden alun NHL-uralleen ja toivoo siksi seuran vaihtoa.

Dregerin mukaan Oilers on tiettävästi valmis toimimaan Puljujärven toiveen mukaisesti, mutta haluaa pohtia mahdollista kauppaa rauhassa.

Puljujärven agentti Markus Lehto vahvistaa Ylen toimittajalle, että Puljujärvi tarvitsee uuden alun ja keskustelut seuran vaihdosta ovat olleet käynnissä jo viikkoja.

Puljujärvi, 21, on pelannut Edmontonissa kolme vaisua kautta ja hänen seuraavasta siirrostaan on spekuloitu Pohjois-Amerikassa jo hyvän aikaa.

Oilers valitsi Puljujärven neljäntenä pelaajana NHL:n vuoden 2016 varaustilaisuudessa. Hän on pelannut kolmen NHL-kauden aikana 139 ottelua tehoin 17+20. Tällä kaudella Puljujärvi teki pisteet 4+5 pelaamissaan 46 ottelussa. Kausi päättyi lonkkaleikkaukseen maaliskuussa.

Kommentoi