Miehen epäillään välittäneen huumausainetta seinäjokelaisessa ravintolassa – Huumausainerikokset, pahoinpitely ja rattijuopumus pitivät poliisin kiireisenä

Poliisipartion huomio kiinnittyi torstaina iltapäivällä Seinäjoen ydinkeskustassa jalkakäytävällä sätkää poltelleeseen mieskolmikkoon, joka poliisin havaittuaan poistui välittömästi läheiseen asuntoon.

Poliisin mennessä selvittämään outoa käytöstä, näkyi asunnossa huumausaineiden käyttövälineitä.

Poliisi otti kiinni asunnosta 90-luvun alkupuolella syntyneen mieskolmikon ja myöhemmin myös asunnon haltijan. Kolme kiinniotetuista oli ulkopaikkakuntalaisia.

Asunnosta löytyi kotietsinnässä erilaisia huumausaineita sen verran paljon, että poliisi tutkii asiaa huumausainerikoksena.

Miestä epäillään huumausaineen välittämisestä

Poliisi otti kiinni lauantaina puoli kahden aikaan aamuyöstä Seinäjoen keskustan pubista ylistarolaisen parikymppisen miehen, jonka epäillään välittäneen huumausainetta ravintolassa.

Pubin henkilökunta oli havainnut tapahtuneen ja otti miehen kiinni. Muut asiakkaat olivat saaneet pussin haltuunsa ja toimittivat sen henkilökunnan haltuun.

Mies toimitettiin poliisivankilaan ja asiaa tutkitaan huumausainerikoksena, jollaisena tutkitaan huumeasioita, kun kyse on huumeen välittämisestä tai luovuttamisesta toiselle henkilölle

Tappelu Ilmajoen keskustassa

Kahden noin 40-vuotiaan ilmajokelaismiehen välille syntyi lauantaina aamuyöstä riitaa Ilmajoen keskustassa. Miehet olivat ennen kahakkaa olleet samassa porukassa paikallisessa ravintolassa.

Toinen miehistä potkaisi riidan päätteeksi toista miestä kasvoihin. Aggressio ei talttunut, vaan vielä poliisin tullessa paikalle mies pyrki estelemään kiinniottoaan haraamalla vastaan kiinniottoa tehneelle poliisipartiolle.

Uhrin vammat tarkasti paikalle hälytetty sairaankuljetusyksikkö, eikä sairaalaan vientiä tarvittu.

Törkeä rattijuopumus Kauhavalla

Lauantaina puolen yön jälkeen poliisipartio tarkasti Kauhavalla grillijonoon ajaneen ulkomaalaisen miehen ajokunnon. Puhalluskoe osoitti miehelle reippaasti yli törkeän rattijuopumuksen lukeman ja mies toimitettiin poliisivankilaan seinäjoelle.

Kommentoi