NHL-videot: NHL:ssä kotivoittojen kierros, Ottawa jatkoi voittoputkeaan

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Pittsburgh Penguins otti kotonaan selvän voiton New Jersey Devilsistä. Pittsburghilaiset menivät ensimmäisessä erässä johtoon, mutta New Jersey tasoitti heti toisen erän alussa. Tasoitus ei kuitenkaan riittänyt, vaan peli päättyi 4-1 Penguinsille.

Viimeisen erän alussa Penguins moukaroi kaksi maalia Devilsin puolustuksen läpi alle minuutissa.

Jared McCann laukoi erän ensimmäisen maalin ylärimaa hipoen, kun peliä oli pelattu kaksi minuuttia ja viisi sekuntia. 25 sekuntia myöhemmin John Marino laukoi kiekon maskin takaa vasemmasta kulmasta sisään.

Pittsburghin maalivahti Tristan Jarry oli hyvässä vedossa ja torjui 36 kertaa, NHL kirjoittaa sivuillaan.

Aikaisemmasta viidestä ottelustaan Pittsburgh on hävinnyt neljä ja Devils kaksi.

 

Ottawa johtoon ensimmäisen minuutin aikana

 

Myös Ottawa Senators voitti vastustajansa New York Rangersin kotonaan 4-1. Ensimmäisessä erässä nähtiin kolme maalia, joista viimeinen oli Rangersin 1-2-kavennusosuma. Senators viimeisteli loppulukemat toisessa erässä tekemällä kaksi maalia. Voitto oli Ottawalle kolmas peräkkäinen.

Ottawa avasi maalitilinsä, kun peliä oli pelattu alle minuutti. Kanadalainen Thomas Chabot laukoi kiekon tarkasti sisään oikeasta alanurkasta.

Senatorsien maalivahti, ruotsalainen Anders Nilsson torjui 30 kertaa pelin aikana. Hävinneen joukkueen maalivahti, ruotsalainen Henrik Lundqvist sen sijaan torjui 35 kertaa.

New York Rangers on aikaisemmasta viidestä ottelusta hävinnyt kolme.

https://www.nhl.com/news/new-jersey-devils-pittsburgh-penguins-game-recap/c-311665900

Kommentoi